top of page

Njutbart från Lövåsgårdens kök!

Lövåsgården erbjuder fantastisk mat från morgon till kväll i vår hemtrevliga restaurang med utsikt över de norska fjällen.

Restaurang och mat på Lövåsgården i Grövelsjöfjällen

På kvällen dukas det upp för vår uppskattade trerätters värdshusmiddag i vår hemtrevliga restaurang, med utsikt över myr och de norska fjällen i väster. Vi eftersträvar alltid att jobba med kvalitativa råvaror, lokala i den mån det går. Hemlagat och smakrikt är vårt motto, där ni som våra gäster alltid ska känna er mätta och belåtna då ni lämnar bordet. Äter ni hellre vegetariskt eller vegansk mat så har vi naturligtvis alternativ för detta. Måste dock förbokas.

 

Till maten har du möjlighet att njuta av ett gott vin från vår vinkällare, noga utvalda för att passa husets olika menyer. Här finns naturligtvis även alkoholfria alternativ att välja emellan. Förutom vår huvudrestaurang så dukar vi också för middag en trappa upp, i Björnrummet.
 

Är du inte gäst på hotellet ber vi dig kontakta oss och boka bord innan kl. 13.00 samma dag som bokningen avser.

 

Klicka här för att se Värdshusmeny 2024

 

Ni når oss på tel 0253-290 29 alt. bokning@lovasgarden.se

Värdshusmiddag

Trerätters middag Lövåsgården

"Mysigt o mycket trevligt ställe, hög klass på maten o trevlig personal.. Men de bästa av allt är att de tar bara ca 10 minuter att gå, sen är man uppe över trädgränsen o fjällen tar vid.."

Lunch & fika (Öppnar igen 27/6)

Dagligen mellan kl. 12:00-15:00 erbjuds det soppa och våffelbuffé. En riktig höjdpunkt efter en förmiddag ute i längdspåren!

Här finns också lite fika för den kaffe / tesugne. 

 

Läs mer om Lunch & fika här!

Våfflor Lövåsgården
bottom of page