Här hittar ni vår Värdshusmeny


Värdshusmeny
Värdshusmeny på Lövåsgårdens Fjällhotell - Öppet från 24 juni.
Serveras från kl 19.00. Välkommen att boka bord på 0253-29029 eller bokning@lovasgarden.se
För de mindre barnen, t.o.m. 12 år så anpassar vi meny efter ålder och önskemål. Fråga när ni bokar!
Vänligen meddela oss vid bokning av boende/bord om eventuella önskemål från barn eller vegetariska alternativ. Vi ordnar naturligtvis det.
Restaurangen är just nu stängd och öppnar igen till sommarsäsongen tisdagen den 24 juni 2025
Sommarmeny 2025
Pris:
Måndag, onsdag, torsdag, söndag 645 kr
Tisdag, fredag, lördag 695 kr
Måndag
Sparrissoppa med vaktelägg
Biff alá Lindström med stekt potatis, persiljesmör, skysås och saltgurka
Rabarberpaj med punchgrädde
Tisdag
Halstrad tatar på biff med gravad äggula, kapris, dijonnaise och jordärtskockschips
Stekt Gös med färskpotatis, syrlig smörsås och sommarprimörer
Pannacotta på smultron
Onsdag
Bakade tomater, fetaostcréme med baconcrisp och friterat tunnbröd.
Sparrisrisotto med kycklinglårfilé och friterad grönkål
Jordgubbar med glass och maränger
Torsdag
Carpaccio med parmesancréme, friterad isbergssallad, rostade pumpafrön och balsamico
Fisk och skaldjursgryta med aioli
Tiramisu
Fredag
Rökt lax med örtmajo, friterad purjolök och sikrom
Grillat ankbröst med apelsinsky, klyftpotatis och vinbräserad lök
Lövåsgårdens Citron & marängpaj
Lördag
Sparris med smörsås, forellrom och friterat tunnbröd
Lågtempad ryggbiff med cognac & rosépepparsås, hasselbackspotatis, stekta tomater och haricoverts
Karameliserad vitchokladmousse med lime och myntamarinerade jordgubbar
Söndag
Burata med balsamico och basilikamarinerade körsbärstomater
Inkokt lax med färskpotatis, pressgurka, dill & citronmajonäs
Hjortrongelé med vaniljbavaroise