Här hittar ni vår Värdshusmeny

Vi har nu stängt för säsongen och öppnar igen den 22 december.
Öppettider Vintern 25/26
Måndag 22/12 – Lör 11/1
Tors 22/1 – Lör 11/4
Hotellet är stängt 12/1 – 21/1
Värdshusmeny
Värdshusmeny på Lövåsgårdens Fjällhotell
Serveras från kl 19.00. Välkommen att boka bord på 0253-29029 eller bokning@lovasgarden.se
För de mindre barnen, t.o.m. 12 år så anpassar vi meny efter ålder och önskemål. Fråga när ni bokar!
Vänligen meddela oss vid bokning av boende/bord om eventuella önskemål från barn eller vegetariska alternativ. Vi ordnar naturligtvis det.
Priser
Mån, tis 595 kr/pers
Ons, tors, fre, sön 645 kr/pers
Lör 695 kr/pers
Barn upp till 12 år, pris beroende på meny. Kontakta oss för förslag och priser.
Måndagar
Rökt röding med picklad pumpa, friterat tunnbröd och örtmajonäs
Kycklinglårfilé med dijón & dragonsås, rostad potatis och ljummen tomatsallad.
Blåbärspaj med vaniljsås
Tisdagar
Lövåsgårdens kantarelltoast med parmesan och picklad rödlök
Viltfärsbiff med kokt potatis, krämig löksås, inlagd gurka och rårörda lingon
Passionsfruktspannacotta
Onsdagar
Eldad chévre med honung, friterat surdegsbröd, ruccola och balsamico.
Rödingfilé med vitvinssås, kulpotatis, bakad fänkål och forellrom
Vit chokladpannacotta med hjortron
Torsdagar
Lövåsgårdens toast skagen med sikrom och picklad rödlök
Rostas med klyftpotatis, kryddsmör, bakade tomater och madeirasås
Monterad cheesecake med bär
Fredagar
Souvas med pepparrotscréme, kavring och lingon
Kummel med skaldjurssås, potatispuré och grönsaker
Sockerkaka med mascarponekräm och kaksmul
Lördagar
Kallrökt laxtartar med citronpärlor, dillmajonäs, friterad purjolök och picklad rödlök
Lågtempad ryggbiff med potatis confit, bakade morötter och portvinssås
Pinocchiobakelse med vit chokladmousse och bär.
Söndagar
Rostad tomatsoppa med Chévre och friterad ruccola
Mustig högrevsgryta med potatispuré, rökt fläsk och champinjoner
Vaniljglass med hemkokad hjortronsylt
Varmt Välkomna önskar Anders med Personal

